Tenim la sort de voltar el país de nord a sud i d’est a oest, tenim la sort de conèixer grans persones i retrobar velles amistats, tenim la sort de poder-nos passejar per racons que estimem i d’altres que descobrim i també acabem estimant. Però també és veritat que sempre és bonic poder explicar les aventures del BUM a casa i com que això no passa gaire sovint avui era un dia que teníem marcat en vermell al calendari, tenim un conte a Osona!!

Així que no podem més que començar donant les gràcies a la Núria i a tot l’equip de la Biblioteca Bac de Roda per haver-nos tornat a convidar i poder compartir una estona ben agradable. És gust veure com la sala s’omple de nens i nenes, de famílies disposades a passar una bona estona, i això és fruit de la feina ben feta que es fa des de la Biblioteca. Moltíssimes gràcies per deixar-nos compartir un altre trosset de camí, ens hem trobat com a casa, sou genials!!!

El conte ha estat divertit, hem començat una mica accidentats però de seguida ens hem refet i hem tirat endavant. És gust veure com ens escolteu, com participeu, com ens ajudeu a tirar endavant la nostra història. I després de tants esforços, després de demostrar que a valentia no us guanya ningú, ha arribat l’hora de la veritat. I sí, ben amagat sota una moble, hem trobat el Llibre Màgic de la Felicitat, visca! I quan l’hem obert hem pogut demostrar, una vegada més, que efectivament fa feliç a qui l’obre, visca!!! Després hem fet una sessió de bateria molt divertida on tots i totes ho heu fet molt bé, tan bé que ens heu deixat sense baquetes!!! Però les promeses s’han de complir i ens fa molta il·lusió veure com us esforceu per fer sonar bé l’instrument, ens encanta!!!

I res més, a descansar perquè divendres hi tornem a Sarrià de Ter i en tenim moltes ganes, l’espera es farà llarga!!