Divendres en BUM estava tan nerviós que no parava quiet. Quines ganes de tornar a Santa Cristina d’Aro, retrobar la Sònia i la Isabel, recordar aquella tarda tan inspiradora de fa gairebé quatre anys (com passa el temps!).

Casualitats del clima vam tenir la gran sort d’inaugurar la temporada al pati de la Biblioteca Baldiri Reixac amb una esplanada que convidava a jugar i passar una bona estona… I amb un sol radiant, quin dia tan bonic! Mica en mica els nens i les nenes amb les seves famílies varen anar arribant, tots i totes molt quietetes i molt ben posades. En BUM diu que vàreu començar una mica tímides i que va arribar a patir una mica però que hi ha una cosa ben certa: com més dones més reps. Per tant era qüestió de despendre el màxim d’energia i no rendir-nos i vam tenir premi, si us haguéssiu vist al final, tots i totes implicades, buscant el Llibre Màgic i amb aquelles cares d’alegria quan el vàreu trobar. És molt emocionant veure com us hem fet venir al nostre cantó i hem aconseguit passar una bona estona plegats, visca!! Després de dir l’encanteri i demostrar un cop més que el Llibre Màgic de la Felicitat fa feliç a qui l’obre vam fer una sessió de bateria molt i molt bonica, on la majoria us vàreu animar a tocar i ho vàreu fer genial, quina canya!!

Ja us ho hem dit abans, teníem moltíssimes ganes de tornar a Santa Cristina d’Aro, és un lloc molt especial i molt important en la nostra petita història. Tornar a saludar la Sònia i la Isabel, veure les seves ganes de tirar endavant un projecte tan bonic com el de la biblioteca, la seva empenta… Quina alegria i quin plaer tornar-hi a ser, de tot cor moltíssimes ganes per tornar-nos a acollir i per fer que a Santa Cristina d’Aro hi tinguem un trosset de cor. Sou meravelloses, moltíssimes gràcies!!

I res més, la setmana que ve hi tornem amb contes a Santa Coloma de Farners i l’Albagés i molt, molt i molt enfeinats preparant la preestrena del nou espectacle «The Rock’n’Roll Hipsters i els instruments del rock». Quin estrès però quina il·lusió alhora, visca!!