Avui teníem moltes ganes de tocar a l’escola Sant Marc de Calldetenes, feia molts dies que l’espectacle Els Homenets estava parat i en teníem moltes però que moltes ganes!! 
La veritat és que feia calor, mooooolta calor. I fèieu una cara de cansats i cansades que no us ho podeu pas imaginar, però vés per on que heu començat a veure-les venir, heu fet un tren ben llarg i de cop i volta vinga, pim pam, teníem una primera fila plena de valents i valentes que heu gastat les vostres últimes energies amb nosaltres. I la resta ens heu animat, heu picat de mans, heu fet els Aaaaaah i els U-Uuuuuuuh amb trempera i hem gaudit de dues ballarines de primera. I això ens ha enlairat perquè us hem de confessar que amb la temperatura d’avui era difícil mantenir el ritme!!
Moltíssimes gràcies a l’AMPA de l’escola i a l’escola per haver confiat en nosaltres, gràcies per atendre’ns tan bé, per estar pendents de tot i per unes aigües ben fresques que ens heu portat i que ens han salvat la vida. Sou un sol!!!!
I a reposar, perquè demà en BUM visita El Bruc i dimarts els Homenets fem carretera fins a Palafolls.
Quines ganes!!