Avui finalment ens hem estrenat a Barcelona i ens ha fet molta il·lusió perquè reconeixem que Barcelona ens enamora. I vaja, no podíem haver començat millor perquè el conte d’avui ha estat meravellosament bonic!! 
De seguida en BUM ha vist que teníeu ganes de col·laborar i divertir-vos, però no només els petits sinó també els grans. I és que els dies que anem tots, nens, nenes, mares, pares, tiets, tietes, iaios, iaies, amics i coneguts en la mateixa direcció el conte no el para ningú!! I vinga a sortir voluntaris que heu clavat tots els papers, tocant amb gràcia totes les parts de la bateria… En BUM no tenia paraules!! Hem trobat el tresor ben amagat i quina cara d’alegria quan heu vist què hi havia a dins, visca!!! I la sessió de bateria ha estat també molt i molt bé, la majoria us heu animat a tocar i hem estat molt contents.
Moltíssimes gràcies a la Maite per haver-nos convidat i haver-nos tractat tan bé i també a la Mont i en general tot l’equip de la biblioteca. Sou molt maques i ha estat un gust enorme trobar-vos al camí, ens emportem un record vostre magnífic i us agraim profundament que us hagueu prestat a ajudar-nos. Conèixer gent com vosaltres fa que tot plegat valgui més la pena.
I res més, en BUM avui està esgotat i ja dorm. I fa bé en descansar perquè la setmana vinent tenim sessió triple de contes: dimecres a Sant Quirze de Besora, divendres a Caldes de Malavella i dissabte a Santa Coloma de Cervelló. 
Estem molt contents!!!!