Ahir en BUM estava molt content, era dia de conte i baixava ben disposat a fer nous amics i amigues a la Biblioteca de la Serra de Sabadell. I de debò us diem que en BUM va tornar tan content que no se’n sabia avenir, quina canya!! 
Us va costar una mica entrar en el conte, les coses com siguin, però això no és cap problema perquè la gràcia és veure com mica en mica, quan aneu entenent el nostre joc, cada cop hi ha més mans enlaire i al final tots ens demaneu per sortir. I això ens fa tan feliços, no us ho podeu pas imaginar!! I mica en mica, aventura rere aventura, ens vam anar acostant al tresor i al final, gràcies a la vista de falcó de la Chabeli, vàrem aconseguir trobar-lo. I quan el vàrem obrir… Efectivament, el tresor del pirata fa feliç a qui el troba i ahir ens va tornar a quedar claríssim. I què us podem dir de la sessió de bateria? La majoria us vàreu animar a provar i ho vàreu fer molt però que molt bé, al vostre barri teniu molt ritme i ahir ens ho vàreu demostrar.
Moltíssimes gràcies a la Montse i tot l’equip de la Biblioteca de la Serra per la vostra predisposició a ajudar-nos en tot, per deixar-nos una sala ben bonica i ben preparada i per haver-nos acompanyat durant el conte. Ens agrada veure com a les biblioteques del país treballeu a fons per acostar la cultura a tothom i us esforceu perquè totes les activitats surtin bé. I ahir ens vam adonar que a la Biblioteca de la Serra feu una tasca enorme o sigui que de tot cor us en volem donar les gràcies i dir-vos que sou un sol!!
I res més, a descansar perquè aquesta tarda en BUM buscarà el Llibre Màgic de les Fades a Sarrià de Ter, una biblioteca on desitgem retrobar els amics i amigues que vàrem fer mesos enrere.
Us animeu?