Nenes i nens de Taradell, sou molt bèsties!! Ahir vàrem tenir un conte espectacular i multitudinari que va posar a prova la veu del BUM, estàveu tan excitats que alguns amb prou feines us podíeu aguantar drets. Però vaja, alguns moments de silenci sempre ajuden a posar grans i petits a lloc i entre una cosa i l’altra l’aventura va anar avançant fins que en Guiu va trobar el tresor. I quan el vam obrir, quines cares que vàreu posar!! Perquè després algun descregut digui que no és pas veritat que el tresor fa feliç a qui el troba, estàveu tan contents que en BUM va pensar que havia valgut la pena passar tota l’aventura només per arribar fins allà.
I després sessió de bateria multitudinària. A veure, us hem de dir que els nens i les nenes de Taradell teniu mooooltes virtuts, però fer files mínimament rectes no és una d’elles, eh? Tots i totes teníeu tantes ganes de tocar que feina tenia en BUM en fer passar els petits davant, amb algun que es volia colar, altres que demanaven piruletes, altres que volien repetir… AAAAAAAAHHHH!!!!! Però això sí, tots ben breus. Patrim patram, ja està. Com que ja està? Sí sí, ja està. Doncs res, següent! Al final en BUM creu que la gran majoria us vàreu animar a provar i està força content però tampoc ho podria assegurar… Això sí, el que ben afirmar és que tots i totes els qui vàreu tocar ho vau fer molt però que molt bé!!!
Fer un conte a finals de maig amb la biblioteca plena com un ou no és casualitat. És per això que un cop més ens agradaria posar en relleu la immensa tasca que fan les persones que treballen a les biblioteques del nostre país en favor de la cultura. Ahir varen ser la Noèlia, la Laura i tot l’equip de la biblioteca de Taradell que han aconseguit que els infants de Taradell es facin seu un espai cultural amb uns beneficis que els acompanyaran tota la vida. Moltes felicitats per la feina, pels somriures, per l’ajuda i per tractar-nos molt bé, sou genials!!!!
I res més, a recuperar-se perquè divendres hi tornem a la Biblioteca Anna Nadal i Serra de Riudellots de la Selva i dissabte a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres. 
Visca!!!