En BUM estava molt content ahir només de pensar que havia d’anar a la Biblioteca Municipal de l’Arboç a explicar el conte. I no en va marxar gens decebut, no, quina empenta teniu!!
D’entrada tots i totes feieu preguntes, no enteníeu què feia en BUM allà amb una bateria. Però quan vam arrencar es van acabar les preguntes i us vàreu endinsar amb nosaltres en la meravellosa aventura de buscar el tresor. Tots els voluntaris ho vàreu fer molt i molt bé i al final el tresor va aparèixer amb la col·laboració de l’Arnau, que va seguir les instruccions del mapa al peu de la lletra.
Però el millor estava per arribar: quina sessió de bateria!! Us va costar posar-vos-hi, això és cert, però quan vau fer-ho no us podíem parar!! Fins i tot vam fer una petita classe i tots vàreu estar molt i molt encertats. Vaja, com deia en BUM tornant, ens hi estem mitja hora més i sortiu totes i tots tocant un bon patró rítmic! Fins i tot vam fer una petita sessió per explicar-vos com funcionen les “joguines” que portem per il·lustrar el conte, quines ganes teníeu de saber coses!!
En BUM també vol deixar constància que ahir, una altra vegada, ens vàrem sentir tractats com autèntics reis. Moltes gràcies al José i l’Òscar per les atencions i per la feina que feu, les biblioteques no s’omplen soles i l’esforç que dediqueu a convertir-les en un espai agradable per a tots no el podrem agrair mai prou.
I ara a descansar perquè el cap de setmana vinent se’ns gira molta feina!! Divendres serem a la Biblioteca Municipal de la Nou de Gaià i dissabte a la Biblioteca de Gironella. Voldreu venir?
Quines ganes!!!!!