Ahir ens vàrem estrenar a la biblioteca de #LaCanonja amb un conte molt divertit. Però abans en BUM us vol dir una cosa: no us podeu imaginar la il·lusió que ens fa saber que us agrada el que fem però si a sobre repetiu ja no us ho podeu pas imaginar. Doncs ahir en Dídac va venir expressament des de la Selva del Camp per tornar a viure les aventures del BUM i això ens fa molt, molt i molt feliços, moltes gràcies!!

Ahir vàreu començar el conte una mica tímids, a l’expectactiva. Però mica en mica, a mida que anàveu veient de què anava tot plegat us vàreu anar animant i al final teníem problemes per triar voluntaris i voluntàries perquè tots i totes volíeu sortir. I això fa molt content en BUM, saber que hem estat capaços d’involucrar-vos en les nostres aventures és molt bonic i una gran recompensa. Mica en mica vàrem anar superant tots els obstacles que vam trobar, vàreu demostrar que éreu molt valentes i al final en Dídac va trobar el tresor del pirata amagat en un racó, visca!! I quan el vàrem obrir vam poder demostrar que fa feliç a qui l’obre, visca!! Després vam gaudir d’una sessió de bateria on gairebé tots i totes us vàreu animar a tocar i on el millor de tot va ser la vostra cara d’alegria asseguts i assegudes davant l’instrument.

Com sempre res de tot això seria possible sense la feina incansable de les biblioteques del nostre país. Ahir vàrem tenir la sort de conèixer la Maria Pineda, moltíssimes gràcies per convidar-nos i per permetre’ns compartir un trosset de camí plegats, fins la propera!!

I res més, ja tenim la vista posada en el proper conte a la biblioteca de Perafita, en BUM en té moltes ganes!!