Divendres en BUM s’estrenava a la Biblioteca Vall d’Alfatà. Santa Susanna i baixava molt content i amb molt bones vibracions, quines ganes de conte!!

Va ser gust veure la sala plena de gom a gom i això sempre és mèrit de la biblioteca, que fa una feina titànica intentant acostar la cultura a tothom. Divendres vam tenir la sort de conèixer l’Adrià i vam ser testimonis de la feina ben feta. Adrià, moltes gràcies a tu i a tot l’equip de la biblioteca, sou genials i poder coincidir amb vosaltres va ser un autèntic privilegi, moltes gràcies!! Ah, i el vídeo dels clicks, espectacular!!!

Pel que fa al conte va ser molt mogut però molt intens, amb molts nens i nenes amb ganes de participar. Vàrem anar passant les nostres aventures amb molta empenta i al final, com no podia ser d’altra manera, vàrem trobar el tresor del pirata. I un cop obert vam poder demostrar, un cop més, que efectivament fa feliç a qui l’obre. Vam acabar la tarda amb una sessió de bateria molt bonica on tots i totes vàreu participar i on el millor va ser veure els vostres somriures asseguts davant l’instrument.

I no ens vam encantar massa a tornar a casa perquè calia descansar, l’endemà teníem una cita a Tàrrega, quines ganes!!