Avui ens hem estrenat a la Biblioteca Arbúcies, un conte que ens feia molta il·lusió, i us hem de dir que tornem absolutament encantats d’aquest bonic poble de La Selva, la comarca preferida del BUM!! Ah, i tot venint han parlat de nosaltres a Catalunya Ràdio, ens han llegit un tuit!! I en BUM, que sempre és molt exagerat, ja es pensava que sortiríem del cotxe signant autògrafs hehehe… Doncs no, però la veritat és que les tardes de contes i de concerts és gairebé part del ritual escoltar el Catalunya migdia i que avui ens hagin fet esment doncs mireu, què voleu que us diguem, fa molta gràcia!!
Però va, tornant al conte d’avui només heu entrat ja ens hem adonat que teníeu moltes ganes d’aventures i no ens hem pas equivocat. A mida que s’han anat succeint ens heu ajudat, heu patit, heu rigut amb nosaltres, en definitiva hem viscut el conte tots i totes plegats amb l’ajuda dels pares, mares, iaies, amics i amigues de la sala. I és clar, era impossible fracassar i finalment hem aconseguit trobar el tresor del pirata, visca!! Però al tanto, que hem acabat amb una sessió de bateria d’un nivell altíssim i ens la vèiem venir…. Avui, escolteu bé, avui hem hagut de donar 10 piruletes al Jan perquè ens ha fet un ritme amb la bateria que hem caigut tots d’esquena, si senyor!! Moltes felicitats a totes i a tots i Jan… A continuar practicant!!
Avui ens toca rendir-nos a la feina i a les ganes de la Sílvia i tot l’equip de la Biblioteca d’Arbúcies. I no només per l’esforç que feu acostant la cultura als vostres veïns i veïnes, sinó per tota la feinada que feu i que va més enllà, molt més enllà, i que no hi ha diners al món per pagar-la. De tot cor moltes gràcies per haver-nos acollit i per haver-nos ajudat en tot, sou genials!!!
I res més, tornem a casa molt contents i amb moltes ganes que arribi un nou dia perquè demà anirem a la Biblioteca Sant Quirze del Vallès amb moltes ganes de retrobar els amics i amigues que hi vàrem fer l’última vegada.
Bona nit!!