Ahir dimecres ens vàrem estrenar a la Biblioteca Manuel de Pedrolo de #SantPeredeRibes amb un conte molt bonic i amb molts nens i nenes amb ganes de passar una bona estona.

Ahir en BUM tenia una mica de mal de panxa, recuperàvem les aventures del tresor del pirata després de molts dies sense explicar-les, i patidor com és pensava que no ens en podíem descuidar cap detall! Però el bonic dels contes és que, un cop hi ets, és com si prenessin vida pròpia i de cop ets a dintre de la història i… s’ha acabat! S’ha acabat, ja? Això que ahir teníem un espontani a la bateria que ens ho va posar complicat, però a més dificultat més ganes i vam aconseguir arribar tots junts a la meta. No ho dubtéssiu pas, amb l’ajuda de tots els nens i nenes vàrem trobar el tresor del pirata ben amagat sota una taula, sou unes cracks buscant tresors, ho sabíeu? I després sessió de bateria, amb molts nens i nenes amb ganes de demostrar al BUM que porteu el ritme a la sang, i quin nivell vàreu demostrar!! En BUM estava realment content i emocionat de veure tant de talent i tants somriures.

Com sempre hem d’agrair a la Laia que ens convidés a la biblioteca, en BUM encara es demana com s’ho va fer per estar a tot arreu alhora. La veritat és que ens vam sentir molt ben tractats i és un gust immens compartir el camí amb persones com la Laia i tot l’equip de la Biblioteca. Gràcies per la feina immensa que feu i moltíssimes gràcies per tot!!!

I res més, a descansar perquè divendres hi tornem a la Biblioteca Can Manyer de Vilassar de Dalt, d’on guardem un record meravellós i en BUM en té mooooooooltes ganes.

Fins divendres!!

 2018-04-11 Sant Pere de Ribes