En BUM està encara entusiasmat pensant en tots els nens i nenes que avui ens heu vingut a veure a la Biblioteca Pública Maria Barbalde Tremp. Heu exhaurit totes les invitacions i veure que teniu aquesta bogeria pels contes i les històries narrades ens agrada molt i molt. Evidentment som conscients que aquesta gentada és fruit de la tasca que fan la Laura i tot l’equip de la Biblioteca per acostar la cultura al màxim de gent possible. És per això que en BUM demana que les primeres paraules siguin per reconèixer aquesta tasca i donar les gràcies per haver-nos tornat a convidar, per posar tantes ganes perquè tot surti bé i per la xerrada postconte hehe…
I dit això només podem dir que els nens i les nenes de Tremp heu estat espectaculars, quines ganes de tirar endavant la història, ens heu anat empenyent fins que al final, i tant com sí, hem trobat el Llibre Màgic de les Fades, visca!! I després sessió de bateria curta però intensa on heu demostrat que porteu el ritme a les venes, molt bé!!
I ara a descansar tant com puguem perquè demà al matí anem a Sabadell on en BUM es mor de ganes de conèixer més nens i nenes i viure moltes aventures. Si ens voleu venir a veure, esteu convidats i convidades!
Bona nit!