Divendres en BUM va tornar a #Girona, una ciutat tan preciosa que ens hi perdríem tota una vida. I després de tardes tan boniques com la que ens vàreu regalar, encara trobem més motius per deixar-hi per sempre més un trosset de cor.

Però anem a pams, aconseguir que més de 60 persones estiguin amb nosaltres en un dia d’intensíssima calor i amb una piscina al costat no és que tingui mèrit, és una heroïcitat! I és per això que en BUM vol començar donant les gràcies a l’Íngrid de la #Bibliopiscina La Devesa (Biblioteques de Girona) per la seva feina, per la il·lusió, per les ganes, per l’amabilitat… És un autèntic luxe compartir camí amb persones com ella de qui podem aprendre tantes coses, de tot cor moltíssimes gràcies per valorar la nostra feina i per fer mans i mànigues perquè tothom tingués ganes de venir-nos a escoltar. I també agrair al José Maria, de la Piscina de la Devesa, la seva constant ajuda i les facilitats que ens va donar per fer la feina. Amb un equip així és impossible que res vagi malament!!!

El conte va ser molt divertit i, sobretot, amb molta participació que és una de les coses que més ens agrada. Resulta divertit veure-us sortir a ajudar amb el banyador i en alguns casos encara ben molls i molles! Però això, divendres,no us va impedir ser uns i unes voluntàries de primera categoria que vàreu fer-ho molt però que molt bé. I després de tantes aventures va arribar l’hora de la veritat i, què penseu? Vàrem trobar el tresor del pirata o no? Va, va, no podeu dubtar, és clar que sí que el vam trobar, era impossible fallar!! I quan el vam obrir, quines cares d’il·lusió, és ben bé que com diu la llegenda el tresor del pirata fa feliç a qui el troba.

I després de la sessió de bateria, una sessió on tots i totes ho vàreu fer molt però que molt bé, va arribar l’hora de recollir les coses i tornar a casa, contents per la feina feta i tristos de deixar una ciutat on encara ens hi hauríem quedat una estoneta més.

Que passeu bona calor, nosaltres hi tornem dijous a Tarragona, visca!!