Divendres en BUM va enfilar el camí direcció La Seu d’Urgell amb moltíssimes ganes de conte després d’uns dies de descans que, per cert, se li han posat prou bé, s’ha engreixat i tot!!

Poc ens esperàvem l’escenari que ens esperava, l’antiga església del Convent de Sant Agustí, un entorn d’autèntic luxe que ens va deixar gairebé sense alè. Però és clar, per bonic que sigui, un escenari només són parets i ens feia falta l’escalfor dels nens i les nenes del poble. I us hem de dir que vàreu estar no només a l’alçada de l’entorn sinó que vàreu superar totes les nostres expectatives. Quines ganes de participar, quines ganes d’ajudar-nos en tot, sempre atents i atentes i amb uns pares i mares pendents de la nostra història, es pot demanar més? Doncs sí, es pot demanar trobar el tresor del pirata, oi? I després de moltes aventures era inevitable trobar-lo perquè quan les coses es fan amb ganes acostumen a funcionar bé i la vostra cara en obrir el cofre va demostrar una vegada més que, efectivament, el tresor del pirata fa feliç a qui el troba. I després va venir la clàssica sessió de bateria on totes i tots ho vàreu fer molt i molt bé i en BUM va marxar de la Seu convençut que teniu el ritme a les venes.

Res d’això seria possible sense les persones que es cuiden que dia rere dia la Biblioteca Sant Agustí sigui una referència cultural a La Seu d’Urgell. Lourdes, gràcies per convidar-nos i per tractar-nos tan bé, ens vàrem sentir com a casa i va ser un autèntic privilegi compartir la tarda amb tu i tot l’equip de la biblioteca. De tot cor moltíssimes gràcies!!!

I després d’un viatge de tornada llarg però agradable a descansar, que aquests dies de feina no ens falta pas!!