Dijous al matí en BUM estava ben entusiasmat, havíem d’explicar les nostres aventures als nens i les nenes de 1r A de l’escola Jacint Verdaguer de Sils i els contes escolars sempre són una canya o sigui que, us podeu imaginar un matí millor?

El conte el va organitzar la Biblioteca Jaume Marquès i Casanovas – Sils i aquí volem fer una petita parada. Doncs sí, aquest conte l’havíem de fer a la biblioteca però a causa del Covid no ha pogut ser. I allà on algú altre s’hauria rendit la Paula va moure cel i terra perquè els nens i les nenes no es quedessin sense conte, us ho podeu imaginar? La veritat és que resulta emocionant trobar persones amb aquesta vocació, amb aquestes ganes de tirar endavant i amb tanta passió. És per això Paula que et volem donar les gràcies, trobar pel camí persones com tu ens carrega les piles i ens fa pensar que ens en sortirem, que voler és poder. Gràcies a tu vam viure un matí preciós a Sils, ets genial!!

Els nens i les nenes de 1r A ens vàreu demostrar que sou increïbles: quines ganes de passar-ho bé, col·laborar, quina curiositat pels instruments i com us esforçàveu per tocar-los. La veritat és que contes així valen molt la pena, son un gust!! Després de viure moltes aventures, patir una mica, riure i demostrar que sou molt valentes i valents vàrem aconseguir trobar el tresor del pirata, visca!! I llavors vam descobrir que la felicitat no ens la donen els diners sinó les petites coses de cada dia, oi? Després vam fer una sessió de bateria molt bonica on tots i totes vàreu estar molt i molt bé, al BUM li queia la baba!! Ah, i moltes gràcies al Josep, la Maria i la Meritxell per tractar-nos tan bé i fer-nos sentir com a casa, sou un sol!!

Molts contents vam tornar a casa pensant en el conte de dissabte, tornem a Lloret de Mar i en tenim moltes ganes!!!