És ben bé que treballar amb els nens i nenes del país és el millor del món. En BUM va arribar ahir emocionat de Vilassar de Dalt per la rebuda que va tenir, per la vostra actitud durant el conte, pels vostres comentaris i pels vostres aplaudiments. Gràcies, gràcies, gràcies!!!
Vàrem notar que veníeu expectants, com podia ser que un elefant toqués la bateria? Però várem arrencar la història i allí estàveu totes i tots, ben atents a tots els detalls i mica en mica engrescant-vos a ajudar-nos a tirar endavant la història. En XIM va estar súper simpàtic, fins i tot va saludar els pares, i continua sense entendre per què rieu quan parla, tan bonica i fineta que té la veu!! I és clar, segur que us esteu preguntant si al final vàrem trobar el tresor o no i la resposta, amb uns nens i unes nenes tan trempades com les d’ahir, només pot ser una: és clar que sí!! Ben amagat al final de la cova entre tots vàrem veure un plec de roba mal posat i allí el teníem. I quan el vàrem obrir… Ai mare, quina cara que vàreu posar, la cara de felicitat que té qui troba el tresor, visca!!
I després sessió de bateria amb un nivell altíssim, en BUM va quedar impressionat. Però sobretot va quedar meravellat amb les cares de felicitat que fèieu asseguts davant l’instrument, val la pena donar-vos la oportunitat de gaudir-ne una estona!!
Moltíssimes gràcies a l’Anna i a l’equip de la Biblioteca, ahir no era una data fàcil però la vostra tasca constant fa que els nens, les nenes i les famílies s’hagin fet seu l’espai. Té molt mèrit el què feu o sigui que moltíssimes felicitats, molts ànims per seguir i… teniu una biblioteca moooolt bonica!!!!
I res més, a descansar perquè ens esperen uns dies molt atrafegats. Demà diumenge, dia del nostre segon aniversari, serem a Calldetenes, dilluns al Bruc, dimarts a Palafolls i dimecres a Gavà i Cubelles. Quina marató!!
Som-hi!!