I dijous a la tarda en BUM estava ben esverat, explicar contes a la Biblioteca Singuerlín – Salvador Cabré de #SantaColomadeGramenet és una experiència tan gratificant que l’espera sempre se’ns fa llarga.

Però tot arriba i com sempre ens ho vàrem passar tan bé, vàrem estar tan a gust, ens vam sentir tan ben tractats… I res és perquè sí, eh? L’equip que té la biblioteca és d’autèntic luxe i en BUM vol que avui comencem per aquí, per dir que l’Anna, el Miguel i tot l’equip de la biblioteca són una passada i que en Carles és un crack de la tècnica, sempre atent a tenir-ho tot preparat i funcionant i a punt per a resoldre qualsevol imprevist. Amb un equip així és impossible que res surti malament, trobar persones com vosaltres amb un somriure permanent a la boca, amables, respectuosos, bones persones i que encomaneu tanta vitalitat és un d’aquells luxes que ens proporciona el nostre ofici. De tot cor us volem tornar a donar les gràcies per haver-nos acollit (i ja en van tres!) i per fer-nos marxar amb un buit al cor, el buit que ens queda quan marxem d’un lloc on voldríem quedar-nos per sempre. Sou genials, moltíssimes gràcies a totes i a tots!!

Però en BUM també està entusiasmat amb els nens i les nenes de la biblioteca. A alguns ja els coneixíem de contes anteriors però és que us vàreu portar tan bé, estàveu tan atents, tan participatius que en BUM diu que es veuria amb cor de baixar cada dia a explicar-vos històries. Bé BUM, tampoc cal abusar, però sí que és cert que en un ambient així va ser fàcil passar-ho bé, viure les nostres aventures amb intensitat i sobretot trobar allò que buscàvem amb tantes ganes. Efectivament vàrem trobar el tresor del pirata ben amagat i vàrem poder comprovar, un cop més, que fa feliç a qui l’obre, què bonic veure-us les cares!! I després una sessió de bateria espectacular, molt bonica i on hi vàreu posar moltes ganes. No es pot demanar més, a Santa Coloma de Gramenet sou uns i unes cracks de la percussió!!

El 22 de novembre de 2018 passarà a la nostra petita història perquè va ser un dia meravellós, un dia d’aquells que recordarem temps. Però tampoc ens hi podíem encantar massa, diumenge tocava anar a Polinyà a viure noves aventures amb més nens i nenes, visca!!