Dimecres era un dia d’aquells que esperes amb il·lusió: teníem conte, anàvem a Moià, feia sol… Vaja, el dia ideal d’estiu!!

I tornant a casa pensàvem que tenim molta sort de poder explicar les aventures del BUM arreu del país. A Moià hi vàrem trobar un entorn encisador, un racó preciós i fresquet, però el millor de tot va ser que aquest espai era ple de persones meravelloses disposades a passar una bona tarda amb nosaltres. I per aquí volem començar, en primer lloc per agrair a la Imma que ens convidés a compartir una tarda tan bonica a la Biblioteca de Moià. Resulta molt agradable que et rebin amb un somriure i veure les ganes de fer funcionar les activitats, en dies així resulta impossible del tot de fallar com efectivament va succeir. De tot cor moltíssimes gràcies per deixar-nos compartir un trosset del vostre camí, sou genials!! I en segon lloc una menció especial a totes les famílies que us vàreu acostar a la Biblioteca per gaudir d’una tarda de contes, persones positives i amb ganes de riure com vosaltres ens fan molta falta, gràcies per venir!!

Va, sí BUM, ara els expliquem com va anar el conte. Però és que tampoc té massa misteri, si ajuntes persones meravelloses amb ganes de passar-ho bé per força hem d’acabar trobant el tresor. Això sí, ens vàreu demostrar que sou molt valentes i valents i que no teniu por de res, al contrari, gairebé us havíem de frenar perquè us tiràveu de cap a tots els perills. Tots i totes els qui vàreu sortir de voluntaris ho vàreu fer molt i molt bé i la resta també, des dels vostres llocs ens empenyíeu endavant amb força. I al final, quan vàrem trobar el tresor del pirata i el vam obrir, quines cares d’alegria!! Una vegada més vam poder demostrar que el tresor del pirata fa feliç a qui el troba, visca!! I atenció amb la sessió de bateria perquè tots i totes vàreu demostrar un nivell altíssim i fins i tot vàrem haver de regalar baquetes, en BUM va quedar amb la boca ben oberta, continueu així!!

I res més, tardes d’estiu tan reboniques ens serveixen per carregar-nos d’energia i sí, ja frisem perquè arribi el dia 30 perquè tornem a Girona, una ciutat que en té el cor robat.

Quines ganes!!