Divendres en BUM baixava a Torregrossa amb un somriure a la cara: visitàvem un poble on no havíem estat mai, tindríem l’oportunitat de conèixer noves persones i a més participàvem de la Setmana Cultural del poble.

Ens agraden els pobles petits, no ho podem evitar. De fet nosaltres també vivim en un poble petit i la sensació és que tot és un esdeveniment. Així que en arribar a la Biblioteca Maria Mercè Marçal i veure la parada de castanyes, els nens i les nenes jugant, les famílies fent-la petar, ja ens va fer pensar que seria una bona tarda. Però això no passa perquè sí, cal que hi hagi persones disposades a sacrificar el seu temps i la seva energia per organitzar-ho tot i és per aquí per on volem començar. Divendres vàrem tenir el plaer de conèixer la Maribel, la Margarita i el Joan, tres persones meravelloses que ens varen fer sentir com a casa. Resulta emocionant veure l’esforç i les ganes que posen per tirar endavant activitats viscudes en família, facilitant que grans i petits puguin compartir estones boniques. Moltíssimes felicitats per la feina ben feta, el món necessita més gent com vosaltres per fer-lo més acollidor i bonic, per part nostra només dir-vos que és un plaer trobar persones com vosaltres al camí, sou genials!!!!

I el conte? Molt bé, amb moltíssima assistència i una majoria de nens i nenes amb ganes de passar-ho bé i gaudir de les aventures del BUM. Vàrem tenir tants voluntaris com vam necessitar i més que haguessin fet falta, vam riure, vam patir i al final… És clar que sí, al final vàrem trobar el tresor del pirata ben amagat al fons de la biblioteca, visca!!! I després va venir una meravellosa sessió de bateria acompanyada d’un bon berenar cortesia de la biblioteca, es pot demanar més?

Tornant a casa, en la foscor de la nit, amb la música sonant suau al cotxe, en BUM pensava que tenim molta sort, moltíssima sort de viure tardes com la de divendres. Que els contes no s’acabin mai!!