No us podeu imaginar com va tornar de feliç en BUM ahir, va ser una tarda rodona per molts motius però sobretot perquè va quedar demostrat que amb bona voluntat, molta empenta i amb bones persones tot sempre funciona.

No va ser una tarda fàcil perquè havíem de compartir l’escenari i els horaris eren força ajustats. Ens encanta la gent que davant les dificultats té una actitud positiva i és per això que volem començar donant les gràcies de tot cor a la Susana i a tot l’equip de la #Biblioteca de #Palamós per fer els possibles i els impossibles perquè tot sortís bé i sobretot per fer-nos sentir bé. Ahir vàrem viure en primera persona la professionalitat d’unes persones implicades i amb ganes de fer les coses bé, que ens varen fer sentir estimats i valorats, que ens varen atendre i ajudar en tot allò que vam necessitar i més. Però el millor de tot és veure l’entusiasme amb què treballen per acostar la cultura a les famílies de Palamós, resulta fins i tot emocionant. És per això que us volem dir que la tarda d’ahir serà inoblidable, que sovint les dificultats ens donen ales i ahir vam volar tan amunt com vam voler. Moltes, moltes però que moltes gràcies per regalar-nos una estona tan intensa, tan bonica i sobretot per comptar amb nosaltres una vegada més, sou increïbles!!!! Gràcies també al tècnic de so i al personal de l’Ajuntament per implicar-se i estar atents a tots els detalls.

I encara no us hem parlat dels nens i les nenes, de les famílies… Els contes en espais oberts sempre costen, és difícil que en un ambient amb molts estímuls visuals i auditius tothom estigui pendent de nosaltres i això ens obliga a multiplicar el nostre esforç per fer-vos partícips de la història i que us sembli tan atractiva que no tingueu ulls per res més. Ahir vàrem haver de fer un desplegament esgotador d’energia, d’acord, però ens la vàreu retornar multiplicada fins l’infinit. Quin gust dóna trobar persones com vosaltres amb tantes ganes de passar-ho bé, educades, atentes… De la primera a l’última, de la més petita a la més gran, ahir totes i tots vàreu estar immenses. De seguida que ens feia falta ajuda trobàvem un bosc de mans alçat, de seguida que us buscàvem les pessigolles ens responíeu amb decisió. I quan buscàvem el Llibre Màgic no vau dubtar ni un segon en aixecar-vos i ajudar-nos. Ah, i menció especial per en Pau que amb només 6 anys ens va donar una lliçó magistral de lectura. En aquestes condicions era impossible fallar i al final vàrem trobar el Llibre Màgic de les Fades ben amagat sota l’escenari gràcies a la Jana i la Carla, quines buscadores tan bones!!

De tornada a casa pensàvem que és un autèntic regal tenir l’oportunitat de viure tardes com les d’ahir. Aquest és el nostre motor: els vostres somriures, la complicitat amb les persones, les vostres felicitacions. I és que ahir ens vèiem amb cor d’arribar a la fi del món, moltes gràcies!!!