Ahir en BUM va tornar de la Biblioteca Manuel de Pedrolo Biblioteques de Sant Pere de Ribes amb un somriure d’orella a orella i ben emocionat. No us podeu imaginar com són d’importants per a nosaltres les vostres abraçades en acabar els contes, les vostres paraules d’agraïment, les encaixades de mans amb els pares i les mares. Saber que per un moment us hem dibuixat un somriure i us hem fet una miqueeeeeeeeeeeeeta feliços és tan meravellós que no ho sabem descriure amb paraules.

El conte d’ahir a Sant Pere de Ribes va ser molt bonic. Va ser decidit però també va ser dolç, va ser bèstia però també va tenir moment delicats. Tots i totes, grans i petites, us vàreu capbussar amb nosaltres en una història plena d’aventures i cadascú a la seva manera ens vàreu empènyer endavant sense dubtes i amb moltes ganes de passar-ho d’allò més bé. I al final, amagat en un racó, vàrem trobar el Llibre Màgic de les Fades, quina sorpresa, la llegenda era certa! I el millor de tot és que vàrem tornar a demostrar que el Llibre Màgic de la Felicitat fa feliç a qui l’obre, hauríeu d’haver vist com es varen obrir els vostres ulls quan vau veure què hi havia a dintre, visca!! Després vàreu protagonitzar una sessió de bateria molt bonica on en BUM diu que totes i tots, sense excepció, ho vàreu fer molt però que molt bé, quin gust veure-us tan contentes tocant la bateria! Paula, Àxel, Eric, Mariona i tots els nens i nenes que ahir vàreu venir a la sessió, moltes gràcies!!

Ahir vàrem tenir la sort de tornar a una biblioteca d’on guardàvem un bon record. Ahir la Laia es va encarregar que tot estés a punt, ens va cuidar, ens va ajudar i ens va acompanyar durant tota la sessió. Laia, és gust treballar per a persones com vosaltres, moltíssimes gràcies a tu i a tot l’equip de la Biblioteca per convidar-nos a compartir una altra tarda amb vosaltres, sou genials!!

I res més, toca descansar perquè divendres en BUM explicarà les seves aventures a l’Estartit, visca!