Divendres en BUM anava a Sant Antoni de Calonge amb moltes ganes de fer el conte, això de tractar amb els més menuts i explicar-los una història resulta altament addictiu!!
No éreu massa colla però això mai no ha estat impediment per fer un bon conte perquè al final, amb ganes i il·lusió, totes les aventures poden tenir un final feliç! I divendres a la Biblioteca La Cooperativa no va ser l’excepció, des del primer moment ens vàreu ajudar en tot el què vam necessitar i les mares també vàreu estar a l’altura fent els efectes especials meteorològics. Moltíssimes gràcies!! Vam trobar el tresor amagat en un moble i quan vam veure les piruletes… Quina alegria!!!
A l’hora de tocar ho vam poder fer sense presses i vam veure que teniu el ritme a la sang, quins patrims patrams tan ben repartits per tota la bateria i amb quines ganes. I sobretot els vostres somriures, això és el que fa que en BUM sigui feliç de debò, la vostra cara de felicitat quan seieu davant la bateria i us adoneu que és el vostre moment. Visca!
Moltíssimes gràcies a la Verònica per convidar-nos a la biblioteca i per gestionar-la amb il·lusió i eficiència. Vilatans de Sant Antoni de Calonge, teniu un tresor al poble!!
I res més, en BUM ja frisa perquè dijous dia 10 anirem a la Biblioteca de Celrà per conèixer més nens i nenes amb ganes de viure una bona aventura.
Bona setmana!!