Hi ha dies que passen a la història i que, amb els anys, tothom recorda què va fer. Doncs en BUM està molt content de dir que nosaltres, el dia que s’ha proclamat la República, hem estat a la biblioteca de Sant Hilari Sacalm fent un conte. I no un conte qualsevol, un conte de per sí ja l’hauríem recordat temps perquè ha estat bonic de debò.
Heu vingut molta colla, amb moltes ganes de participar i ens heu transmès bon rotllo des del primer moment. Què atents i atentes estàveu, com ens heu ajudat, quins nervis, quin riure, quines ganes de passar-ho bé i quines ganes d’aventures. I al final hem acabat trobant el tresor gràcies a l’Ona i quan l’hem obert… Ai mare quan l’hem obert, quina emoció, perquè després diguin que el tresor del pirata no fa feliç a qui el troba! Però al tanto que el millor encara estava per arribar, quina sessió de bateria!! En BUM diu que potser, tan a prop de l’escola de música, estàveu ben influenciats, el cas és que heu tocat fort, amb ganes, amb criteri i sobretot amb molta il·lusió.
Moltíssimes gràcies a la Rosa i tot l’equip de la biblioteca per haver-nos tractat tan i tan bé, ha estat un luxe visitar-vos i la veritat és que en teníem moltes ganes. Des del primer moment hem notat l’interès perquè tot sortís bé i sabem del cert que, quan s’hi posen ganes, tot acostuma a funcionar. Moltes gràcies!!
I per acabar-ho de rematar hem trobat vells i bons amics que hem pogut saludar i fer-la petar una estona: Edu, Anna i Xènia ha estat fantàstic trobar-vos, a reveure!!
I ara sí, a descansar perquè demà ens espera un dia molt llarg que començarem a la Biblioteca Salvador Vives Casajuana de Sant Vicenç de Castellet.
Quines ganes!!