Avui a la tarda, amb tota la calma del món, hem fet via cap a la Biblioteca Caterina Figueres de Tona amb un repte important: fer el conte a l’aire lliure. Això implica portar equip, micròfon, és més fàcil que tots plegats ens distreguem… Vaja, un repte que estem molt i molt contents d’haver assumit. Ha estat un orgull per a nosaltres formar part de la 10a Mostra Cultural de Tona i per tant, abans de començar, volem donar les gràcies a la Imma i a l’equip de la Biblioteca per haver-nos convidat i per haver-nos ajudat avui. Sou un sol!!!
I del conte només podem dir que quan els nens i les nenes sou tan macos i maques i tan disposats i disposades com avui és absolutament impossible que vagi malament. Hem anat vivint les aventures del BUM i de tota la colla amb moltes ganes i en tot moment heu estat seguint la història disposats a col·laborar tant com fos necessari i una mica més i tot. I al final hem trobat el tresor amagat en un raconet del pati, mira que hi passa gent per allí i no l’havia vist mai ningú!! Després sessió de bateria on heu estat molt breus però molt intensos i en BUM ha quedat molt content de veure que a Tona la percussió us agrada i teniu un molt bon nivell. Per molts anys!!!
Avui que érem a prop de casa hem tingut temps de fer-la petar una estona amb amics i amigues, amb la sorpresa de trobar després de molts anys en Gustavo i el plaer de gaudir de la companyia de la Dolors. Què bonic poder passar la tarda amb vosaltres, gràcies!!
I res més, amb molt bon gust de boca i amb el convenciment que hem fet nous amics i amigues anem a dormir molt i molt satisfets. Ep, i engrescats, perquè resulta que demà divendres tornem a tenir conte a la Biblioteca Municipal Pompeu Fabra de Torrelles de Llobregat. Hi serem a les 17:30h i si teniu ganes de passar una bona estona ens farà molta il·lusió que ens acompanyeu.
Som-hi!!!