Ahir en BUM i tota la colla vam viure una tarda ben estranya a Badalona per culpa del temps. Vam arribar que feia un sol i una calor que no us ho podeu imaginar però de mica en mica va venir un núvol, dos núvols, tres núvols i en un obrir i tancar d’ulls el dia havia canviat i… Sí, encara no havíem acabat el conte i se’ns va posar a ploure, ai mare!! Però sabeu què? Que ningú es va aixecar del lloc, tots i totes pendents del conte per saber com acabaria i va ser molt emocionant, tan emocionant que malgrat tenir una carpa també ens vàrem mullar en solidaritat amb les famílies que vàreu aguantar l’aigua com si res, només pendents del Llibre Màgic. Us hem de dir que va ser una experiència molt emocionant i és un autèntic luxe, un privilegi, explicar contes a famílies com les que vam trobar ahir a Llefià. De tot cor moltíssimes gràcies, vam acabar el conte a corre-cuita però el vam acabar ben acabat i veure-us amb els ulls tan oberts i tan implicades ens va fer molt i molt feliços, moltíssimes gràcies!!
Ahir vam fer el conte a la Plaça Trafalgar per celebrar la Festa Major del barri però qui l’organitzava era la Biblioteca Llefià de Biblioteques de Badalona. En BUM i tota la colla volem donar les gràcies a la Marta i a tot l’equip de la biblioteca per convidar-nos a compartir una altra tarda, per organitzar-ho tot i fer-ho tan i tan bé. Organitzar contes en temps de Covid amb inscripcions prèvies, protocols i mesures de seguretat és una autèntica feinada i resulta fascinant trobar persones capaces de fer-ho sense incidències i amb un somriure a la boca. Amb persones com vosaltres al costat res pot anar malament, moltíssimes gràcies de nou, sou un sol!!
I també ens agradaria fer una menció especial a la Comissió de Festes Sant Antoni de Llefià per preparar tot el recinte amb una eficiència i una alegria que ens va captivar. Moltíssimes gràcies per ajudar-nos i cuidar-nos, va ser un plaer treballar colze a colze amb vosaltres.
I vinga, seguim que divendres en BUM s’estrena a La Cellera de Ter, quines ganes!!