Diu en BUM que el conte de dijous passat a la biblioteca dels Safareigs Biblioteques Municipals de Sabadell (BIMS) va ser el més silenciós que hem fet mai fins ara. I els que ens coneixeu sabeu que té mèrit, oi? Però ens hem d’adaptar a cada espai i aquestes petites coses són les que fan cada conte únic i irrepetible.

El millor de tot és que ens vàrem fer un fart de riure jugant a fer poc soroll i això només s’aconsegueix amb uns nens i unes nenes tan especials com els qui ens vàreu venir a veure. Ens vàrem entendre de seguida i us vàreu apuntar al nostre joc sense dubtar-ho ni un segon i tot i que el volum era fluixet les vostres ganes i la intensitat que ens vàreu reglar varen ser molt elevades. Les aventures es varen anar succeint sense que res ni ningú ho pugués impedir i les mares presents a la sala (pares, us trobem a faltar!) ens varen ajudar com mai. I mig d’amagatotis però amb molta decisió vàrem acabar trobant el Llibre Màgic de les Fades ben amagat darrera d’uns llibres. I ai, ai quan el vàrem obrir… No falla mai, el Llibre Màgic de la Felicitat fa feliç a qui l’obre i les vostres cares d’alegria ens varen demostrar un cop més que la màgia existeix. Després va venir una sessió de bateria molt curteta i bastant silenciosa on també ens vàrem fer un fart de riure, la capacitat que vàreu tenir els nens i les nenes de convertir una adversitat en un motiu per riure ens va enamorar, i tant com sí!!

Una vegada més agrair a Biblioteques Municipals de Sabadell que confiïn en els nostres contes i en BUM també vol donar les gràcies a l’equip de la Biblioteca dels Safareigs per preparar-nos l’espai. I dissabte hi tornem a Sabadell, visca!!