Doncs sí, ahir era l’últim conte d’un mes meravellosament esgotador i en BUM tenia moltes ganes d’acabar-lo bé i quedar amb bon gust de boca. Us hem de dir que la Biblioteca Volpelleres Miquel Batllori és realment bonica, segons ens va explicar la Isabel té només dos anys i està fet amb un concepte molt modern i molta lluminositat.
Però bé, anem al conte. Després de preparar-ho tot i improvisar una cova per amagar-nos vàreu anar entrant amb les vostres invitacions a la mà, quina gràcia fèieu!! Ens vam tirar de cap al conte i va ser molt divertit, us va costar animar-vos a col·laborar però quan vau veure de què anava la història pobre BUM només veia mans enlaire i estava molt content de sentir com us anàveu engrescant. Al final vàrem trobar el tresor amagat darrera una cortina amb l’ajuda del Pau i la Naia i vàreu estar tan contents de veure el què hi havia dintre que en BUM no va poder evitar pensar que sí, que és un tresor que realment fa feliç a qui el troba, oi? I després sessió de bateria, vàreu ser molts els qui us vàreu animar i us hem de dir que vàreu fer una bona fila!!
Moltíssimes gràcies a la Isabel per acompanyar-nos durant tot el conte i estar pendent de nosaltres, et vas ben guanyar la teva part del tresor!!
I res més, en BUM està molt cansat però molt content. Aquest mes de març només tindrem tres contes que en BUM vol fer a tope i aprofitarem per descansar una mica perquè pel mes d’abril i maig ens esperen 20 contes, quina sort tenim!!!!
Som-hi!!