La setmana passada vam tenir la sort de tornar a dues biblioteques que són especials perquè les persones que hi trobem a dins ho són, i molt!

Divendres vam tornar a la Biblioteca de Sarrià de Ter. Cada cop que hi hem d’anar ens sentim afortunats perquè sempre trobem nens i nenes amb ganes de passar-ho bé i famílies que sou còmplices de les nostres aventures. És gust trobar persones com vosaltres, divendres ens vam divertir molt i el més important, vam aconseguir alliberar l’estel dels desitjos!! Això sí, us hauríeu d’haver vist la cara quan va desaparèixer el mocador groc, no us ho esperàveu, eh? Una de les coses més boniques de la nostra feina és trobar i retrobar persones meravelloses, persones que ens fan sentir bé i que valoren la nostra feina. No us podeu imaginar amb quina alegria vam retrobar l’Anna, a Sarrià de Ter teniu molta sort de tenir-la a la biblioteca perquè ella i el seu equip són una canya, sempre ens reben amb un somriure, es cuiden que tot vagi bé i fan de la biblioteca un espai bonic i acollidor. De tot cor, una vegada més, infinites gràcies per tornar-nos a rebre i regalar-nos una tarda tan bonica, sou un sol!!

Dissabte en BUM es va llevar d’un salt i ja el teníem al cotxe sense esmorzar ni res frisant per arribar a la Biblioteca de Tordera. Sabia que ens esperava un matí perfecte i no es va equivocar gens ni mica, quina plaer explicar contes a uns nens i unes nenes tan educades i amb tantes ganes d’escoltar històries, quin plaer trobar famílies amb tantes ganes de ser còmplices de les nostres aventures i de tornar a ser per una estona els nens i nenes que mai hem deixat de ser. Va ser un matí memorable, ple de riures i bones estones i al final vam trobar el Llibre Màgic de les Fades que en obrir-se ens va tornar a demostrar que per ser feliços no ens calen grans coses, només petits detalls i sobretot passar una bona estona junts, oi que sí? I un matí tan bonic mai hauria estat possible sense la feina de la Sílvia i de tot l’equip de la Biblioteca que, les hauríeu de veure, són tot passió i ganes de fer bé les coses. Resulta emocionant trobar persones amb tanta empenta i disposades a fer el que calgui per facilitar l’accés a la cultura a tothom sense cap mena de distinció. En BUM i tota la colla ens treiem el barret, sense persones com vosaltres el món seria un lloc més lleig i més trist, els veïns i les veïnes de Tordera tenen una sort immensa de comptar amb un equip com el vostre en un equipament tan important. De tot cor us ho diem: moltíssimes gràcies, sou genials!!

I res més, l’any es va acabant i les actuacions també, el desembre és un mes que guardem per atendre altres projectes i només ens queden dues actuacions. La primera aquest dijous a Tiana, ens en morim de ganes!!