Divendres en BUM necessitava un bon conte, pensar que ja era l’últim del 2018 el feia estar una mica trist. Prou quilòmetres, prou retrobar cares conegudes, prou conèixer cares noves, prou passar bones estones… I per més que li dèiem que al gener hi tornarem, i tant com sí, ell ens deia que el gener és molt lluny i que tot desembre sense contes es faria taaaaaan llarg…

Però la casualitat va fer que aquest últim conte fos a la Biblioteca Anna Nadal i Serra de #RiudellotsdelaSelva i vam marxar amb un somriure a la boca. No sabem si heu estat mai en aquest poble, no és massa gran i segons la viquipèdia té dos mil habitants, però resulta que té una biblioteca que tira com si n’hi haguessin vint mil. Sí sí, és un constant d’activitats i si mireu les fotos sempre hi trobareu gent. És clar, llavors penses, com pot ser? Doncs la resposta, si hi aneu, la trobareu de seguida. Al capdavant de la biblioteca hi ha una persona d’aquelles que val per mil, que s’implica, que s’esforça, que et rep amb un somriure, que coneix el nom de les persones que entren per la porta, que pensa com anar sempre una mica més enllà. El que l’Albert fa a Riudellots és digne d’estudi i és per això que en BUM vol començar per donar les gràcies i per permetre’ns ser una ínfima part d’una història tan bonica, per comptar amb els nostres contes i per tractar-nos tan bé i amb tant respecte. Els dos cops que hi hem estat ens hem sentit ben acollits i com a casa i és per això que de tot cor et volem donar les gràcies, Albert. El pòsit de cultura que deixes en aquest poble no podrà ser valorat mai de manera prou justa, els nens i les nenes, els veïns i les veïnes de Riudellots teniu una sort immensa!!

I el conte, què us hem de dir del conte. Un conte que va anar de menys a més i que va acabar a dalt de tot, amb una baqueta partida per la meitat i amb tots els nens i nenes buscant el Llibre Màgic de les Fades. Vàrem patir una mica, també vàrem riure, us vàrem donar un parell d’ensurts quan no us ho esperàveu i vau fer una cara de felicitat tan gran quan es va obrir el Llibre Màgic de les Fades que sens dubte no podíem trobar una millor fotografia per tancar el 2018, un any que per a nosaltres ha estat memorable. I sí, després va venir la sessió de bateria, una sessió on el millor de tot va ser la cara d’il·lusió que teníeu davant l’instrument i les ganes i el nivell que ens vàreu mostrar.

I ara sí, el 2018 ja el tenim al sac. El desembre és un mes que ens guardem per atendre un altre projecte que ens agrada molt, que ens permet viure la música des d’un altre punt de vista i que ens demana dedicació total. És per això que normalment la Companyia Homenotsaturem la nostra activitat, això també ens permet agafar una mica de perspectiva i carregar piles per encetar un nou any. Un nou any que, per cert, ja tenim molt ple de contes i de nous projectes que us anirem explicant, com a mínim hi haurà tres noves incorporacions al nostre catàleg i això és una feinada brutal, una feinada que fem amb moltes ganes, sabeu per què? Perquè quan compartiu els vostres somriures amb nosaltres ens adonem que som les persones més afortunades del món.

Ens veiem l’any vinent!!!