Avui en BUM ha baixat a la Biblioteca d’Esparreguera amb moltíssimes ganes de fer un bon conte després d’uns dies de descans. I us hem de dir que ha trobat uns nens i nenes molt trempats i trempades i amb moltes ganes de passar-ho bé, fins i tot alguns de més grans s’han acabat afegint a la festa!!
 
D’entrada en BUM ja ha vist que avui tot aniria bé, veure les vostres cares d’interès i d’emoció ens ha transportat a una selva on tot podia passar i tot era possible. Tots i totes ho heu fet fantàstic, tant els qui heu sortit a ajudar-nos com la resta que també aixecàveu el braç i fèieu tot el possible per ajudar-nos des del vostre lloc. I avui també menció especial per les mares i els pares presents a la sala i que us heu implicat en la història. Junts és més divertit i avui ens heu fet gaudir molt, moltíssimes gràcies!! Resulta evident que avui no podíem fallar de cap de les maneres i així ha estat, hem acabat trobant el tresor del pirata ben amagat darrera d’uns llibres amb l’ajuda de l’Elna i en Quim i, quan l’hem obert, quines cares d’alegria! És ben cert que fa feliç a qui el troba!! I després sessió de bateria, molt xula però on malauradament alguns us heu quedat sense tocar, oi?
 
I què fem… Ho diem o no ho diem? Jo m’ho estic fent a sobre, tu què en penses BUM? Mmmm… Ahà…. Sí, sí, en això tens raó… Val, d’acord, no ho diem, és cert que hi ha gent que prou pena té de ser amargada, maleducada i haver-se de mirar cada dia al mirall.
 
És per això que avui volem posar especial èmfasi en la feina de la Sílvia i l’equip femení de la Biblioteca. Us ho diem de cor, moltíssimes gràcies per haver-nos rebut amb un somriure i per la paciència que ens heu demostrat. Malgrat les adversitats el vostre esforç té recompensa i és molt emocionant veure com us esforceu perquè els nens i les nenes s’acostin a la biblioteca i creixin amb la vostra ajuda. Mai us podran, ni us podrem, agrair tot l’esforç que feu. Ens treiem el barret i us felicitem, i tant com sí!! Ah, i en BUM diu que hem d’afegir que sou un sol, moltes gràcies per tot!!
 
Una de les millor coses que ens passen quan fem contes és que coneixem gent nova i molt interessant. Avui hem tingut el plaer de fer-la petar una estona amb un col·lega de professió, l’Oscar Domènech. Hem pogut parlar una mica de tot i ha estat un autèntic plaer i no ens n’hem pogut estar: quan hem arribat a casa l’hem buscat i hem quedat parats, quin crack! Òscar, sort que has estat bona persona perquè si surts a tocar aquesta tarda no només t’hem de donar les 10 piruletes, t’hauríem hagut de donar fins i tot la bateria, quina elegància i quina tècnica!! Pels qui no el coneixeu visiteu el seu blog http://oscardomenech.com/ i mireu els vídeos, heu d’estar orgullosos de tenir un veí així al poble!! Per part nostra estem molt i molt contents que els nostres camins s’hagin creuat, estarem atents a l’agenda perquè el dia que torni a Vic en BUM diu que el vol anar a veure sí o sí.
 
I res més, quina tarda tan bonica, amb tants contrastos però amb un bon gust de boca final. Ara a descansar que dimarts hi tornem a la Biblioteca Frederic Alfonso i Orfila de Sentmenat.
 
Ens veiem!!
2018-05-31 Esparreguera