Divendres en BUM va baixar molt motivat a la Biblioteca Tirant Lo Blancde #Belianes, un petit poble de l’Urgell realment encantador. El contacte previ amb la Marta ja ens feia pensar que trobaríem molt bona gent i que faríem un bon conte però us hem de dir que, malgrat això, vàreu superar totes les nostres expectatives.

D’entrada, només arribar, vàrem quedar impressionats per la Biblioteca. Petita però molt, molt, molt acollidora, tant que en BUM ja feia plans per quedar-s’hi, ”aquí s’hi deu viure molt bé”, anava dient. Ser rebuts per la Marta i el seu somriure ja ens va predisposar positivament però el millor encara estava per arribar. Belianes és un poble petit, deu tenir uns 500 habitants, però la sala del conte era plena de gom a gom amb uns nens i nenes i uns pares i mares amb unes ganes enormes de passar-ho bé, participar i ajudar en tot allò que fes falta. Amb tant entusiasme era impossible no triomfar i, efectivament, vàrem acabar trobant el tresor del pirata ben amagat gràcies a la Mariona, visca! I deprés va venir la tradicional sessió de bateria on tots i totes no només vàreu tocar molt i molt bé sinó que amb els vostres somriures vàreu arrodonir una tarda perfecta.

Bona part de l’èxit del conte de divendres el devem a la Marta, una persona que fa una feina impagable fent que la cultura sigui un producte de primera necessitat a Belianes. És realment emocionant trobar gent com ella al camí, gent que ho dóna tot perquè les coses surtin bé i mai ens hi acostumarem. Marta, de tot cor moltíssimes gràcies per haver fet que a Belianes hi haguem deixat un tros de cor i, sense voler-ho, per haver aconseguit que allò que un dia fou un desig divendres es convertís en realitat. Ets fantàstica!!

I a descansar, ja veureu tot el que tenim a davant, és genial!!!

2018-04-20 Belianes