#Terrassa ens hi trobem com a casa i molta gent ens pregunta per què. Doncs la resposta la podríem trobar en qualsevol dels contes que hi hem fet i, sense anar més lluny, al conte de dijous a la BD4 (Bctxarxa – Xarxa de Biblioteques Municipals de Terrassa). En BUM va tornar a casa tan content que no va parar de parlar en tot el viatge recordant i revivint cada instant del conte.

Vàreu ser molts els valents i valentes que vàreu venir a escoltar-nos i, sobretot, teníeu moltes ganes de col·laborar. Ja des del primer moment en BUM tenia una autèntica feinada, a qui havia de fer sortir? Ostres, és que ens agradaria treure-us a totes i a tots però és que no pot ser!! I què bé que ho fèieu, quina implicació! Però alerta, no només dels nens i nenes, també de totes les mares, pares i familiars que hi havia a la sala. Quan anem totes i tots a una no hi ha qui ens pari i ahir, mentre les aventures del BUM avançaven, varen desparèixer les edats i totes i tots vàrem ser menuts per una estona. I quan això passa no us ho podem explicar amb paraules, és senzillament màgic. Tan màgic que amb l’ajuda del Joan vam trobar el Llibre Màgic de la Felicitat i vam poder demostrar que efectivament fa feliç a qui el troba, visca! I premi per a tothom, eh? La sessió de bateria va estar a l’altura del conte, tant pel nivell que ens vàreu demostrar com per les cares d’alegria asseguts davant l’instrument, fins i tot un pare es va atrevir amb la bateria i això al BUM el fa molt però que molt feliç.

Una vegada més ens toca agrair i posar en relleu la meravellosa feina que fan les biblioteques del nostre país acostant la cultura a les famílies. Ahir varen ser en Germinal i tot l’equip de la BD4 qui ens varen demostrar que quan s’hi posen ganes les coses sempre surten bé. De tot cor moltíssimes gràcies per tornar-nos a acollir, per tractar-nos tan bé i per fer-nos sentir com a casa. Sou genials!!!

I res més, sense temps per distreure’ns descansem i marxem cap a Girona, visca!!

2018-05-03 Terrassa