“The Rock’n’Roll Hipsters” és un grup de rock nascut a Estats Units a començaments de la dècada dels 50. John, Simon i Iggy, tres músics amb tant talent com mala sort.

En John és el guitarrista del grup i la veu principal. El hippy de la banda, un autèntic apassionat de qualsevol instrument amb cordes i l’únic que pot presumir d’haver donat nom a una de les cançons més mítiques del rock: en Chuck Berry li va dedicar el “Johnny B. Goode” com a compensació per haver-li copiat un gran riff de guitarra.

Un cop es va dissoldre el grup va decidir buscar nous horitzons i va anar a viure a les Highlands escoceses, necessitava un lloc amb molta pau on tornar a trobar el seu jo i desenvolupar el seu talent per les arts marcials. Ha estat l’única persona del món que ha aconseguit que el Gran Mestre Nessie l’entrenés, encara diríem més, ha estat l’única persona del món que ha aconseguit mai veure’l, fet tan extraordinari que la WTF li va atorgar el desè DAN fa dos anys.

Tot i que va costar molt contactar amb ell, perdut en la immensitat escocesa, de seguida es va apuntar a la reunificació del grup convençut que havent aconseguit les més altes fites en arts marcials ara tenia una nova missió vital: calia transmetre als nens i nenes del món l’actitud , la filosofia i les ganes de canviar el món del rock.

Personatge interpretat per John W McKissock.

? Dolors Pena, Fotografia