“The Rock’n’Roll Hipsters” és un grup de rock nascut a Estats Units a començaments de la dècada dels 50. John, Simon i Iggy, tres músics amb tant talent com mala sort.

En Simon és el rei de les quatre cordes i el més xulo del grup. És pura actitud, el rock’n’roll corre per les seves venes i la seva manera de tocar el baix va crear escola. Llàstima que encara avui ningú el reconegui com a font d’inspiració tot i que tots els baixistes del món, des de Paul McCartney a John Deacon, des de Flea a John Paul Jones, el reconeixen com a mestre si no hi ha testimonis davant.

Quan el grup es va dissoldre ell en volia més. Va crear una banda, es va buscar un cantant i va esdevenir una autèntica estrella del rock omplint estadis, dormint en hotels de 5 estrelles i essent idolatrat pels fans. Però se’n va cansar, va plegar veles, va desfer la banda i es va comprar un camió per anar a córrer món. Quan va rebre la trucada convidant-lo a reunificar els Hipsters estava canviant una roda punxada i va veure la llum: el seu futur no passava per cremar quilòmetres i contaminar el planeta, algú havia d’explicar als nens i nenes del món la màgia de la música més influent de la història de la humanitat. Perquè és inimaginable un futur sense rock’n’roll, necessitem que les noves generacions somiïn transformar la societat amb un baix penjat a l’esquena.

Personatge interpretat per Simon Ramirez.

? Dolors Pena, Fotografia