I a la tarda aterràvem en una biblioteca que ja coneixíem, la Biblioteca Pública de Cervià. Us hem de dir que és un lloc especial, un poble molt bonic amb un tresor que no es paga amb tots els diners del món: una biblioteca petita però rica i encantadora.

Allí hi celebràvem el final de la temporada de les hores del conte i ni més ni menys que ens vam dedicar a buscar el Llibre Màgic de les Fades. En BUM us vol dir que és un gust explicar contes a nenes i nens com vosaltres, atents i atentes i amb tantes ganes d’ajudar. Va ser un conte intens on els pares, mares, iaios, iaies i padrines us vàreu involucrar com si fóssiu canalla i això sempre és sinònim d’èxit. I després d’un munt d’aventures, rialles, patiments i sorpreses ho vàrem aconseguir, vam trobar el Llibre Màgic ben amagat darrera una prestatgeria. I quan el vàrem obrir… Ai si us haguéssiu vist les cares, quina alegria!! Després vàrem fer la sessió de bateria corresponent on ens vàreu demostrar que al poble aneu sobrats de talent i, sobretot, d’il·lusió.

En BUM diu que no ens podem oblidar de donar les gràcies al Damià per tornar-nos a convidar a la Biblioteca. Damià, és un luxe trobar persones com tu al camí i la feina que fas a la biblioteca és d’un mèrit espectacular, ens treiem el barret! Moltíssimes gràcies per fer-nos sentir com a casa i fer-nos sentir estimats!!

I no us penseu que aquí es va acabar, perquè un cop recollit encara vam poder berenar una coca boníssima i un refresc que se’ns va posar d’allò més bé. I cansats, però satisfets i tips, vàrem tornar cap a casa a descansar, l’endemà era dia d’Homenets!!