Divendres en BUM va tornar a visitar la Biblioteca Sant Quirze Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, una biblioteca a la que tenim molt apreci perquè l’any 2015, quan vam començar la nostra aventura, va ser la primera que va trucar interessant-se pels contes del BUM. I no us podeu pas imaginar el valor d’aquella trucada: veure que allò que fas té interès, fer-te creure que te’n pots sortir, refermar-te que no ets boig i que allò que has preparat amb tantes ganes i que t’ha fet deixar una vida segurament fàcil i arreglada té un sentit. Us podeu imaginar que la visita a Sant Quirze del Vallès no és una visita qualsevol, té un deix d’emoció especial i alhora d’agraïment.

En BUM arriba a la biblioteca amb tots aquests pensaments al cap i la Rebeca ens rep amb el seu característic somriure i la seva habitual simpatia i ens diu que avui s’han esgotat les entrades per veure el nostre conte. Us ho podeu imaginar? Però no, no us penseu que ens hem tornat vanitosos i ens hem pensat que hi ha baralles per veure’ns. Ens fa molta il·lusió saber que les famílies que ens veniu a veure ens dediqueu el vostre valuós temps pensant que allò que us oferim val la pena de ser vist. Però si tanta gent s’acosta a la biblioteca a participar de les activitats és perquè hi ha un grup de persones que treballen incansablement per fer de la cultura quelcom present a les nostres vides, un regal molt valuós doncs la cultura ens fa lliures i millors persones. És el fruit d’aquest treball el que volem posar en relleu, un fruit que nosaltres vam viure divendres en primera persona. Per tant en BUM vol dir a la Rebeca, la Teresa i tot l’equip de la biblioteca que moltíssimes gràcies per tornar a convidar-nos, gràcies per tractar-nos tan bé i per permetre’ns compartir una altra tarda amb vosaltres. De tot cor us ho diem, sou genials!!!

Pel que fa al conte us hem de dir que va ser una mica difícil perquè de vegades hi ha pares i mares que els costa fer silenci. Però no us penseu que això va fer que el conte fos dolent, en BUM es va intentar multiplicar per mil per omplir d’energia tots els racons i ens van emocionar les vostres ganes d’ajudar-nos i l’empenta que vàreu demostrar en tot moment. I això que éreu molts nens i nenes però la gran majoria vàreu estar tota l’estona amb nosaltres, atentes i atents i disposats a qualsevol cosa per arribar a la meta. I ai mare, quina alegria quan vàrem trobar el Llibre Màgic, és ben bé que fa feliç a qui l’obre, oi? Després va arribar una multitudinària sessió de bateria on en BUM diu que tots i totes ho vàreu fer molt i molt bé i que les vostres cares d’il·lusió asseguts davant l’instrument és un dels records més bonics que ens podem emportar.

En BUM va tornar a casa molt cansat però també molt content, tots els contes són diferents i el de divendres va tenir molts moments per recordar. Ah, i poder tornar a trobar el Martín, la Clara i l’Abril ens omple de felicitat, saber que els nostres contes us agraden i que us preneu la molèstia de venir-nos a veure per tercera vegada ens fa sentir les persones més afortunades del món, visca!!