Dissabte al matí en BUM va baixar a la Biblioteca Antoni Tort amb moltes ganes de repetir el meravellós conte de mesos enrere, quin bon record guardem de Castellar del Vallès!! I què penseu, en BUM va tornar a casa content o decebut?

No ho podeu dubtar, va tornar a casa content i satisfet, quin conte tan bonic!! Vàreu estar una mica tímids i tímides però això no va ser obstacle per gaudir de les nostres aventures amb la vostra total implicació. En BUM, en PAM i en XIM varen estar immensos en els seus papers, quin luxe de col·laboradores i col·laboradors, i tots i totes ben atentes i atents per saber com acabaria tot plegat. I després de patir, riure una mica i atrevir-nos a entrar al castell vàrem aconseguir-ho, és clar que sí, vàrem trobar el Llibre Màgic de les Fades! Un llibre que, com va quedar demostrat, fa feliç a qui el mira, oi que sí? I després vam tornar-hi amb una sessió de bateria molt bonica on, el millor de tot, varen ser les vostres cares d’alegria davant l’instrument i unes rialles que no es paguen amb tot l’or del món.

Una vegada més a Castellar del Vallès vam estar com a casa i ens vam sentir molt bé. Això no és casualitat, volem agrair a la Carme, el David i l’Albert que ens cuidessin i ens fessin sentir molt i molt ben acollits. I un record molt especial també per a la Mònica, qui ens va contactar i a qui no vam poder saludar dissabte, una abraçada molt gran! A Castellar del Vallès teniu molta sort de tenir un equipament tan bonic i amb tan bones persones cuidant-lo, aprofiteu-ho!!

I res més, aquesta setmana no tenim cap conte i en BUM aprofitarà per descansar una mica perquè, ara que mirem enrere, des de fa mooooooltes setmanes que no teníem ocasió de parar. Però no ens queixem, eh? Això ens fa estar molt contents!!!!

Som-hi!!

2018-05-19 Castellar del Vallès