En BUM torna avui radiant de la Biblioteca Municipal de Celrà, hem fet un conte molt bonic i les vostres felicitacions en acabar ens emocionen i ens fan moltíssima il·lusió, moltes gràcies per compartir amb nosaltres una part del vostre temps!
Avui ens hem trobat uns nens i nenes amb moltes ganes de col·laborar i fer un bon conte i ja de bon principi hem tingut voluntaris per a tot allò que hem necessitat, amb l’afegit que a mida que anàvem avançant en les nostres aventures i heu vist de què anava tot plegat encara us heu engrescat més. I al final 
ja estat massa, quan havíem de buscar el tresor teníem un bosc de braços i dits alçats. Però això no és tot, avui hem comptat amb la complicitat dels pares, mares i famlliars que ens heu acompanyat, ben atents i atentes i fent uns efectes especials de primera. Dies com avui ens fan sentir afortunats de poder explicar històries, sou molt grans!! I després la clàssica sessió de bateria on heu estat excepcionals, en BUM està molt content!!

Tot això no seria possible sense la feina del Jordi i l’equip de la Biblioteca. Us hem de dir que en Jordi és una d’aquelles persones que no només estàs content de retrobar sinó que a més a més en tens ganes. Descobrir persones així al camí no només és un plaer sinó que alhora també és una inspiració. De tot cor moltíssimes gràcies per tornar a comptar amb nosaltres per partida doble, Celrà ja no és només un poble en un mapa, hi hem deixat un trosset de cor i una part de la nostra petita història, estem molt agraïts!!!
I res més, amb les piles carregades al màxim després del conte d’avui anem a dormir d’horeta perquè demà tornem a la Biblioteca d’Artés on l’any passat hi vàrem fer un conte estratosfèric. Quins nervis!!!
Bona nit!!