Divendres vàrem tornar a una biblioteca especial, la Biblioteca Miquel Martí i Pol de Sant Gregori on fa dos anys (com passa el temps!) vàrem fer un conte molt bonic i que emocionalment va ser molt important. Doncs bé, divendres contra tot pronòstic ens hi vàrem tornar a trobar. Que els nens i les nenes entrin a la sala un cop acabat el conte per donar-te les gràcies, o que els pares i les mares ens digueu que us ho heu passat molt bé i que ens feliciteu… Són recompenses inesperades d’un valor incalculable i és per aquesta raó que en BUM i tota la colla vàrem tornar a casa contents i agraïts de poder viure en primera persona una aventura tan bonica.
Quan les coses comencen bé normalment tens molts números perquè també acabin bé i en aquest sentit, arribar i retrobar la Marisa amb el seu somriure i la seva empenta automàticament anul·la qualsevol possibilitat de fracàs. Va ser molt emocionant veure amb quina cura preparava amb la Roser tots els detalls, com ens van ajudar, com es varen preocupar fins i tot per la disposició de les cadires perquè tothom estés el màxim de bé possible. Marisa i Roser, va ser fantàstic i us volem donar les gràcies de tot cor, trobar persones com vosaltres al camí és sens dubte un dels privilegis que tenim fent contes. Sant Gregori és per a nosaltres molt més que el nom d’un poble, és un petit trosset de la nostra petita història i de tot cor us en volem donar les gràcies, sou genials!!
I el conte va ser espectacular, amb uns nens i nenes lliurats a la causa i que hi van posar cor i ànima, amb uns pares i mares a punt per intervenir sempre que fes falta, podíem fallar? És clar que no! I gràcies a la Marina i a la Bruna que va llegir fantàsticament bé vàrem trobar el Llibre Màgic de la Felicitat, visca! I després una sessió de bateria molt bonica i molt divertida, diu en BUM que ho vàreu fer tots i totes molt bé o sigui que no hi va haver millor manera de tancar una gran tarda!!
I res més, ara toca descansar uns dies i carregar piles perquè hem passat un gener i febrer molt atrafegats però que alhora ens han fet molt feliços. Aquest mes de març, si no hi ha cap canvi d’última hora, farem quatre contes a Tarragona, Torrelles de Llobregat, Sant Cugat del Vallès i Montcada i Reixac. I llavors vindran uns mesos d’abril i maig altre cop ben farcits, visca! Però no us penseu que ens estarem gratant la panxa, ni parlar-ne, perquè estem preparant nous projectes que ens fan molta il·lusió.
Ja us n’anirem informant, feu bondat!!