Sens dubte no hi havia millor manera que tancar una setmana tan xula i tan blanca que visitant la Biblioteca Sant Quirze. Una biblioteca que ens porta molt bons records perquè quan vàrem decidir iniciar aquesta aventura, començant del zero més absolut que us pugueu imaginar i enviant correus explicant el nostre projecte sense que ningú ens conegués, la primera trucada que vam rebre va ser de la Meritxell, i sabeu d’on trucava? De la Biblioteca de Sant Quirze, exacte! En aquell moment aquella trucada fou màgica i va semblar que marqués el tret de sortida perquè després en van venir, per sort, moltes altres i aquí estem amb més 130 contes a les esquenes. I les primeres vegades no s’obliden, ni les sensacions que tens, i es per això que avui en BUM hi tornava amb moltíssimes ganes.
D’acord que era un dia complicat però us hem de dir que no hem trobat a faltar a ningú perquè els que heu vingut a veure’ns heu estat tan valents i valentes, teníeu tantes ganes d’ajudar-nos i de fer tot el que us hem demanat (i una mica més!) que el conte ha estat interessant de debò. Finalment en Marc ha aconseguit trobar el Llibre Màgic de les Fades, que hem pogut comprovar com fa feliç a qui el mira, i hem fet una sessió de bateria molt xula on els vostres somriures i les vostres ganes de tocar han posat la cirereta al pastís.
Avui no hem coincidit amb la Meritxell però hem trobat la Tere i la Rebeca que ens han demostrat que a part d’enormes professionals són unes persones encantadores. És una sort que en les nostres biblioteques hi hagi treballant gent com vosaltres, és garantia d’esforç i qualitat, moltíssimes gràcies a totes dues i a l’equip de la biblioteca per acollir-nos de nou i tractar-nos tan bé, sou fantàstiques!!
I res més, a descansar una mica perquè la setmana que ve visitarem Mollerussa, Celrà i Artés amb moltíssims ganes de retrobar els amics i amigues que ja hi tenim i fer-ne de nous.
Bon cap de setmana!!