Divendres en BUM anava molt emocionat al Punt de Lectura Torre Gironella (Biblioteques de Girona), un lloc on no hi havíem estat mai. Va arribar expectant i va marxar amb un somriure d’orella a orella perquè el conte va ser tan xulo que Torre Gironella ja és un lloc especial per a nosaltres.

D’entrada dir-vos que el Punt de Lectura de Torre Gironella és un lloc màgic capitanejat per la Lorena, una autèntica institució al barri que fa una feina que mai ningú podrà pagar ni que ajuntéssim totes les riqueses del món. Per tant en BUM diu que les primeres paraules d’avui han de ser de reconeixement per a la Lorena, ens treiem el barret per la feina que fas convertint una petita sala en un refugi de cultura amb una naturalitat que ens va deixar impressionats. Veure els nens i les nenes entrant allí com si fossin a casa seva, parlant, llegint, fent deures… De tot cor moltíssimes felicitats Lorena, ets fantàstica!! I moltes gràcies per deixar-nos ser una infinitèssima part de la vostra història!!

Pel que fa al conte va ser molt emocionant i bonic. No acostuma a passar que s’ajuntin a la sala nens i nenes d’edats tan diferents com divendres tot i que som del parer que per escoltar una bona història no hi hauria d’haver sostre d’edat. El resultat fou que tothom es va implicar en la història, els grans feien el seu paper i els petits el seu però tots alhora, tots a una, una sensació tan bonica i tan estimulant que era impossible no deixar-hi la pell i donar el màxim d’energia. I tant fou així que finalment, després de superar tots els perills, vàrem aconseguir trobar el Llibre Màgic de la Felicitat, quina alegria! I després vàrem fer la nostra sessió de bateria on tots i totes vàreu estar meravellosos, en BUM estava molt content mirant-vos!!

I res més, divendres vam tornar a casa realment feliços perquè estem convençuts que vam regalar una mica d’alegria als nens i les nenes i nosaltres vàrem rebre a canvi una enorme dosi d’amor. I que voleu que us digui, això és el millor que ens pot passar a la vida.

Seguim!!

2018-05-04 Girona