La setmana passada en BUM estava molt i molt content perquè visitàvem la Biblioteca Joan Vinyoli – Santa Coloma de Farners i la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca del Penedès i us podem ben assegurar que vam arribar a diumenge eufòrics, quins contes tan bonics!

Tant a Santa Coloma de Farners com a Vilafranca del Penedès hi vam trobar famílies amb moltes ganes de conte, de passar-ho bé i disposades a ajudar en tot el que fes falta. Explicar les nostres històries amb un ambient tan positiu és tot un premi i ens fa molt feliços. I encara més quan hi ha famílies que repetiu per tercera vegada, quina il·lusió! Saber que el que fem us agrada i que ens torneu a venir a veure és un regal de valor incalculable, gràcies per ser-hi i per explicar-nos-ho, sou màgia!!

Una de les coses boniques de la nostra feina és retrobar persones meravelloses i conèixer-ne de noves. Dijous a #SantaColomadeFarners vam tenir el plaer de retrobar la Francina, una persona molt especial en la nostra petita història i que val un imperi: és treballadora, bona persona, acollidora, engrescadora… Poseu-hi tots els adjectius bonics que vulgueu que li escauran bé, ja fa anys que ens ho demostra. Moltes gràcies per acollir-nos de nou i agrair igualment a tot l’equip de la biblioteca que ens tractéssiu tan bé i ens féssiu sentir com a casa, sou genials!!! I dissabte a #VilafrancadelPenedès vam tenir l’oportunitat de conèixer el Miquel, tot i que ja havíem estat fa molts anys a la biblioteca no havíem tingut la sort de coincidir-hi. És gust trobar persones com ell i tot l’equip de la biblioteca que et reben amb un somriure, que es preocupen que les coses surtin bé, que ho fan tot fàcil. Que el conte de dissabte fos un èxit només és gràcies a la vostra feina, de tot cor moltíssimes gràcies per tornar-nos a convidar i per fer-nos sentir estimats i respectats, sou un sol!

I seguim, aquesta setmana amb un conte a Sant Boi de Llobregat i preparant un final d’octubre i un novembre amb molta, molta, molta feina. I nosaltres encantats de la vida, això sí que ens agrada!