Diumenge ben d’horeta al matí vàrem sortir direcció #LaGranadella per celebrar allà l’aperitiu de Sant Jordi. Us hem de dir que en aquest poble hi teníem una espineta clavada de fa un parell d’anys i en BUM no les tenia totes, però quan trobes persones com la Gemma disposades a fer el que sigui perquè les coses surtin bé, ai mare, llavors no hi ha espineta que resisteixi!!

Com fa dos anys el conte no el vam fer a la Biblioteca Emili Pujol sinó a la plaça del Pla de la Vila, aprofitant un dia radiant i la festa que havia organitzat l’Ajuntament. I vet aquí que en arribar tot estava preparat, teníem clar on muntar i teníem l’endoll a la nostra disposició. Aquest toc d’eficiència ens va fer adonar que aquesta vegada les coses anirien bé, tal i com va ser. Els nens i les nenes que vàreu assistir al conte ens vàreu ajudar en tot i més amb moltes, moltes i moltes ganes. De fet, a mida que avançava la història érem cada cop més colla i finalment, després de viure tantes aventures, vàrem aconseguir trobar el tresor del pirata ben amagat al fons de la cova, quina alegria! I enmig de l’eufòria vàrem iniciar una sessió de bateria molt maca on tots i totes vàreu posar moltes ganes, ho vàreu fer realment bé!!

Com us dèiem abans, trobar persones com la Gemma és un tresor impagable i ens demostren que per fer que les coses funcionin només calen ganes de fer-ho bé. Diumenge a La Granadella ens vàrem sentir ben tractats, valorats i feliços de poder fer allò que més ens agrada: dibuixar un somriure a les vostres cares. Gemma, moltíssimes gràcies per tot, ets un sol!!

El viatge de tornada a casa va ser llarg però dolç, la millor prèvia per afrontar un Sant Jordi amb tres contes.

A descansar!

2018-04-22 La Granadella