Vam tancar el trimestre amb tres contes tan bonics que la veritat és que no tenim paraules. I no és que vulguem sear repetitius però és cada conte que fem és tan especial com l’anterior i així anem transitant per les setmanes i els mesos, es pot demanar més?

Vàrem arrencar el divendres a la Biblioteca Municipal de l’Arboç, una biblioteca que ens estimem perquè va ser una de les primeres que ens va fer confiança quan vam arrencar la nostra aventura. Hi vam trobar uns nens i nenes amb moltes ganes de passar-ho bé i unes famílies còmplices de les nostres aventures, així és impossible fallar, oi que no? Però és que a més vàrem ser rebuts amb un somriure, tot estava a punt i tot varen ser facilitats, quina alegria poder treballar en aquestes condicions. És per això que volem agrair al Blai i a tot l’equip de la biblioteca que ens fessin sentir com a casa, amb persones com vosaltres al costat res pot anar malament, de tot cor moltíssimes gràcies per rebre’ns de nou!!

Dissabte vam tornar a Sant Cugat del Vallès, una ciutat a la que hem agafat el gustet d’anar-hi perquè sempre hi rebem contes meravellosos. I aquest cop a la #BibliotecaGabrielFerrater Biblioteques de Sant Cugat no en va ser l’excepció, veure com des del primer moment teníeu els ulls oberts com taronges, saber que us teníem al costat… Va ser tan bonic que no us ho sabem explicar, gràcies als nens i nenes i també a les famílies que per una estona vàreu tornar a ser els nens i nenes que no heu deixat de ser mai, quin plaer trobar persones com vosaltres!! I de nou donar les gràcies a l’Alba i a tot l’equip de la biblioteca per acollir-nos, tenir-ho tot preparat, posar-hi tantes ganes i fer-ho tan bé. Saber que també vau passar una bona estona ens fa molt feliços i les vostres paraules en acabar ens fan sentir les persones i els animalons més afortunats del món. Moltíssimes moltíssimes gràcies!!

I rematàvem la setmana diumenge amb un conte especial, un conte a casa!! Deu ser que ningú és profeta a la seva terra però voltem tot Catalunya explicant les nostres aventures i en canvi a Vic i a Osona ens resulta molt difícil, gairebé impossible actuar, amb meravelloses excepcions, eh? Però en general és així. És per això que en rebre la invitació de l’organització del Mercat del Ram ens vàrem tornar bojos d’alegria. Els contes de Fira poden ser complicats per la facilitat de rotació del públic i això ens obliga a donar encara més per atrapar-vos i tenir-vos al costat, per això ens va resultar molt emocionant veure com a mida que anàveu arribant us quedàveu i cada cop hi havia més gent, més gent i més gent. En acabar el conte no podíem creure la gentada que ens aplaudia, ens ho vam passar genial i les moltes paraules boniques que ens vàreu dedicar en acabar van arrodonir un matí excepcional, moltes gràcies a totes i a tots!! I agrair a l’Anna, la Laura i tot l’equip de Vic Turisme i Fires la seva generositat, la seva professionalitat, el seu respecte vers els artistes i la feina tan i tan ben feta, treballar amb persones com vosaltres és un plaer, moltíssimes gràcies!!! I també agrair a l’equip de PUNCH que muntessin amb tanta diligència i bona predisposició l’equip de so, va anar perfecte!!

I res més, després d’uns dies de relatiu descans encararem una setmana de Sant Jordi molt intensa i en tenim moltes ganes, visca!!