Bufff… En BUM encara no s’ha refet de les sensacions d’ahir a Tremp. Va ser un altre conte inoblidable on vam tenir la sort de conèixer gent meravellosa i un poble bonic. Però anem a pams…
Us ho podeu imaginar? Arribem a la Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp i trobem un cartell del conte amb una anotació ben gran: PLACES EXHAURIDES. En BUM feia salts d’alegria, visca els nens i nenes de Tremp, visca, quina sort poder venir aquí a fer el conte!! Però no només això, sinó que avui s’hi celebra la Fira del Codony i els nostre acte, el dia abans de la Fira, era el primer conte del programa!! Guau BUM, quina canya!!!! 
Tot plegat vam tenir més de 60 nens i nenes amb els pares, mares, tiets, tietes, padrines i altres amics i familiars. I vàreu fer un conte genial, amb uns voluntaris increïbles tot i que en Pam va haver de marxar abans d’hora i no li vam poder donar el seu merescut premi (si podem saldar el deute d’alguna manera feu-nos-ho saber si us plau!). Encara aquest matí en BUM anava recordant aquell moment, i aquell altre, i quan tots vau riure per una broma de les nostres… Quin record tan dolç, a Tremp ens vàreu deixar marca!!
I a l’hora de tocar, quina gentada! Com el dimecres a Juneda, una altra gran tarda, vam ser molt feliços de veure que la gran majoria us animàveu i us atrevíeu a tocar la bateria. Va ser poca estona perquè amb tanta colla no ens vam poder allargar però quin ritme i quina alegria! Ja sigui perquè porteu el ritme a la sang o perquè teníem l’Escola de Música La Lira ben a la vora però vau demostrar que a Tremp hi enteneu en això de la música.

Com sempre que fem un conte i és un èxit cal buscar els autors d’aquest prodigi. Sí, diem prodigi, perquè en els temps que corren fer venir els nens i nenes amb les seves famílies a actes culturals, que gaudeixin i que hi tornin és una obra superlativa.Per això ens agradaria felicitar a la Laura i el seu equip per la seva tasca excel·lent i per la seva manera de ser. Ens ho vàreu posar molt fàcil i amb el “pollastre” que teníeu liat va tenir mèrit!! Perquè no només era el conte, també hi havia la presentació del llibre “La filla del Nord” de Maria Dolors Millat, un acte que també va ser un èxit de públic, moltes felicitats!! Ah, i en BUM no vol oblidar el preciós detall que vau tenir amb nosaltres, un llibre musical que guardarem en un lloc preferent de la nostra petita biblioteca. Ell mateix us ho ha volgut dir: moltíssimes gràcies!!!

Vam tornar escoltant Porrera, un disc inspirador que ja comença a ser un clàssic de les grans tardes. a Tremp hem collit un altre bon conte per recordar i el millor premi per a un projecte que va començar del no-res amb molta il·lusió, una il·lusió que mantenim intacta. Ara toca reposar però divendres hi tornem, aquesta vegada a la Bilbioteca de Sant Antoni de Calonge. I amb dates que caldrà confirmar però que ens fan moltíssima il·lusió, esperem poder-les anar anunciant durant els propers dies!!
En tenim moltes ganes!!!