Divendres en BUM tenia moltíssimes ganes de visitar la Biblioteca Joan Vinyoli – Santa Coloma de Farners. Les raons? Fàcil, en primer lloc perquè en teníem un record meravellós de les dues visites anteriors i segon perquè sempre és bon moment per retrobar la Francina, una persona molt especial en la nostra petita història.

Però anem a pams i comencem pel conte. És gust explicar les nostres aventures a nens i nenes com vosaltres, amb tantes ganes de passar-ho bé. El que més ens agrada és veure com us involucreu en la nostra història, com se’ns planta un bosc de dits quan demanem ajuda amb un somriure i gens de por, sou molts valentes i valents a Santa Coloma de Farners!! I després de superar tots els obstacles va arribar l’hora de la veritat, podríem trobar el tresor? I sí, i tant com sí que ho vàreu aconseguir, amagat darrera uns llibres des de feia qui sap quants anys vàreu trobar el tresor del pirata ben posat a l’espera que algú el sabés veure. I quan el vam obrir, ai mare quan el vam obrir, quines cares d’alegria, és ben bé que el tresor del pirata fa feliç a qui l’obre, visca!! Però no contents amb tot el què havíem aconseguit ens vàreu regalar una sessió de bateria molt bonica on en BUM diu que totes i tots ho vàreu fer molt i molt bé, com es nota que us agrada la música!!

Divendres va ser dia de retrobades. Primer amb alguns nens i nenes com la Mariona que ja ens havien vist en visites anteriors, ens encanta saber que repetiu i us ho agraïm molt, saber que us agraden les nostres aventures és la millor recompensa a l’esforç per fer-ho cada dia millor. I ahir també vàrem retrobar tot l’equip de la Biblioteca amb la Francina al capdavant i com sempre ens vàrem trobar com a casa, ben tractats, valorats i amb tot preparat. És gust saber que de tant en tant el nostre camí passa per Santa Coloma de Farners, allí hi tenim un trosset de cor que a cada visita és més i més gran i en BUM us vol dir que sou genials, moltíssimes gràcies per tot!!

I res més, és molt agradable tornar a casa sabent que ens hem buidat però que hem aconseguit connectar amb vosaltres. I si a sobre saps que l’endemà hi tornes, ja és immillorable, visca!!