Dissabte i diumenge passat en BUM va tenir el privilegi de participar a la Festa Major de Sabadell #FMSBD19, un aconteixement que recordarem durant molt de temps.

D’entrada us volem explicar que vàrem gaudir d’una organització impecable. Tant dissabte com diumenge, només d’arribar, vàrem tenir una persona acompanyant-nos i ajudant-nos en tot i més. I quan diem tot vol dir carregar i descarregar la furgoneta, ajudar-nos amb els carros, orientar-nos, estar pendents de les persones…. Tant la Yolanda, com la Sara, com totes les persones que vam trobar al Casal Pere IV i al Cau Catau vàreu resultar ser simplement meravelloses i és per això que us volem donar les gràcies de tot cor, igual que a l’Agnès que va confiar en la nostra proposta.

I què us podem explicar dels contes? Doncs que tots quatre varen ser meravellosos amb uns nens i unes nenes educades, atentes, divertides, poseu-hi tots els adjectius bonics que se us acudeixin. I sobretot, el què ens va fer molta il·lusió va ser que a més d’omplir-nos de felicitacions i abraçades, moltes diumenge vàreu repetir. Es pot demanar més?

Com us dèiem abans els contes de la Festa Major de Sabadell els recordarem molt de temps i refermen la sensació que a Sabadell fa temps que hi vam deixar un trosset de cor, moltíssimes gràcies!!