Doncs sí, ahir vam agafar el cotxe per visitar la Biblioteca Marian Colomé de Gavà, el primer conte d’un mes de febrer que ens té molt i molt contents per atapeït, visca!!
La sort ja ens va acompanyar de bon començament doncs vam poder aparcar davant mateix de la biblioteca i això ja ens va fer pensar que seria un bon dia. No ens vam pas equivocar!! Els nens i les nenes de Gavà sou molt trempats i teniu moltes ganes de passar-ho bé i això va fer que el conte d’ahir fos ben divertit, sí senyor!! Però també les mares (cap pare!) i els iaios i iaies que en tot moment ens vàreu ajudar a tirar endavant la nostra història farcida d’aventures!! Finalment la Carla va ser molt hàbil i va trobar el tresor amagat en un lloc ben elevat, sort vam tenir de la seva vista de falcó!! I després sessió de bateria amb matrícula d’honor per a totes i totes, quin nivell que teniu a Gavà!!
Moltíssimes gràcies a la Isabel i el seu equip per la seva simpatia encomanadissa i les seves atencions, sou un sol!! Estem molt contents d’haver fet el conte a la vostra biblioteca i més veient que teniu un públic molt fidel que hi entén, té molt mèrit la programació que feu i en BUM diu que us vol felicitar!!
I res més, avui anem una mica de bòlit perquè a la tarda tenim conte a la Biblioteca Clarà de Barcelona, ens estrenem a la gran capital i en BUM té moltes ganes de conèixer més nenes i nens. 
Som-hi!!