Dimecres passat en BUM estava ben nerviós perquè es estrenàvem a la Biblioteca i ell sempre té aquelles pessigolletes a la panxa pensant com seran els nens i les nens de tots els pobles i ciutats que visitem. Els agradaran les nostres aventures? S’ho passaran bé?

Però si en BUM tenia algun dubte aquest va quedar esvaït de bon principi. Quan ens reben amb un somriure i veus que hi ha ganes de fer funcionar les activitats sabem que no cal patir, que ens ho passarem bé i que segur que serà un èxit. Així va ser i som conscients que l’èxit sempre és fruit de la bona feina, de l’amor, de la dedicació. Per aquest motiu en BUM vol començar donant les gràcies al Marcel i la Sara per haver-nos acollit i permetre’ns compartir una tarda molt agradable, els veïns i veïnes de Martorelles tenen molta sort de poder comptar amb un equipament tan bonic com la Biblioteca i amb tan grans professionals gestionant-la. De tot cor moltíssimes gràcies, sou genials!!

I el conte? Bé, amb molts nens i nenes amb ganes de passar una bona estona que es van deixar la pell ajudant-nos. És gust veure com fem el viatge junts, com viviu les aventures i feu tots els possibles per arribar amb èxit al final. I és clar que sí, quan s’hi posen ganes és impossible fallar, vàrem trobar el tresor del pirata i vàrem tornar a demostrar que efectivament fa feliç a qui el troba, visca!!

En BUM va tornar a casa molt content i emocionat perquè no hi ha res millor que pensar que l’endemà hi tornem, cap a Palafolls falta gent!!