Dijous a la tarda en BUM estava molt nerviós i molt content, tornar a Palamós sempre és una gran notícia perquè ens hi sentim com a casa i molt, molt estimats. I vam tornar a casa amb un somriure dibuixat als llavis, amb el convenciment que amb persones com vosaltres podríem arribar a la fi del món si fes falta, quina passada!!

Deixeu-nos començar per donar les gràcies a la Susana, a tot l’equip de la Ajuntament de Palamós – Biblioteca i als tècnics per organitzar una tarda molt bonica, fer-ho perfecte, ajudar-nos en tot, fer-nos sentir bé i per donar recolzament a la cultura en uns moments tan complicats. De tot cor us hem de dir que sou increïbles, que sense persones com vosaltres la cultura ja seria història. No us enganyarem, hi ha moments que és inevitable pensar en tirar la tovallola i deixar-ho córrer tot però els contes que estem fent aquest estiu ens fan veure que no, que hem de lluitar perquè saber que esteu al nostre costat ens carrega les piles i ens dóna energia. A Palamós us hi heu deixat la pell i en uns moments com els actuals ens heu valorat així que només us podem dir que moltíssimes gràcies, de debò, sou un sol!! 🌞🌞🌞

Però tampoc no ens volem oblidar de les persones que valoreu l’esforç dels programadors i de les Companyies i que ens veniu a veure. La cultura sense públic no té sentit i ens uns moments tan delicats volem donar les gràcies a totes i cada una de les persones que us vàreu acostar al Passeig del Mar a escoltar i veure el nostre conte. Val la pena tirar endavant només per poder-vos alegrar una mica la tarda, a tots i totes també moltíssimes gràcies!! I amb un públic tan meravellós com vam tenir us podeu ben imaginar que vam triomfar, no podia ser d’altra manera. Després de moltes aventures, de molts ensurts i també unes bones rialles vam aconseguir trobar el tresor del pirata ben amagat i quan el vam obrir, sabeu què? Que per les vostres cares podem assegurar que efectivament no fa ric però sí que fa una miqueta més feliç, oi? Llàstima que no vam poder organitzar la sessió de bateria clàssica de després dels contes per qüestions de seguretat però tots i totes vàreu marxar amb la vostra part del tresor i veure-us amb un somriure a la boca va ser la cirereta d’una tarda que recordarem durant molt i molt de temps.

Tot recollint encara vam tenir ocasió de parlar una estona amb amics i amigues que la casualitat ens va fer retrobar. Tornant a casa tot eren somriures del BUM, del PAM, del XIM i de tota la colla, comentant la jugada i fent-la petar amb els nostres ajudants de luxe. És bonic poder compartir moments amb la gent que estimes i dijous en vam tenir una bona ocasió i això, entre nosaltres, també va fer del conte una estona ben especial.

Seguim!!